Disse fargene er mest trendy denne høsten!

Det er vanskelig å unnslippe trender og årstider. Uansett om du er interessert eller ikke, blir hverdagen din hjemme og i offentlige rom styrt av nye farger og inspirasjonskilder. Nå er høsten her og de fleste forbinder dette med mørkere farger, fyr i peisen, ullpledd og noe varmt i koppen.

Trenger ikke koste skjorta

Å følge en trend inn i årstiden betyr ikke alltid at du må gjøre store innkjøp, det kan holde med de små detaljene og noen fargevalg du kan gjenbruke fra år til år. Grønt er en gjenganger som i en mørkere tone kan signalisere både høst, jul og vinter i hjemmet. Et sikkert kjøp du han hente frem samtidig som hagemøblene ryddes inn hver høst. Pynt med lyng og andre mørke lillatoner – så er du allerede godt klarert for den nye årstiden!

Har du noe fra hytta eller et hjemsted på landet i mørkt treverk, kan det være tiden for å hente denne frem fra boden. Dusker i brunt, gult og rødt på en lampe. Det er lite som skal til for å sette stemningen for høsten.

Hva sier de store fargehusene?

Fargekartet «Rhythm of life» fra Jotun presenterer tre fargetemaer som viser det brede spekteret av interiørstiler du kan skape i hjemmet denne høsten. Dype, svale blåtoner, vakre gråfarger og varme, brune nyanser med referanser til forvitret tre, skaper en palett som vitner om sjelfull enkelhet.


Nyanser fra ørkenlandskap, dempede ferskentoner, og brune sandfarger forenes i en avslappende atmosfære hvor historier fra solvarme land hviskes i ditt øre.  Bare å la seg drømme bort …

Hvis du skal selge boligen, konkurrerer du med andre boliger til salgs. Det betyr at den lille innsatsen du gjør for å style opp leiligheten kan utgjøre forskjellen om noen drar på visning hos deg eller hos andre.

Kontakt din lokale megler her for tips til boligsalget!