Partners Bolån – Et bedre boliglån

Hva er Partners Bolån? Det er en enkel tjeneste som finner et boliglån som passer deg. Anonymt og gratis.

Du logger deg på med BankID og svarer på noen få spørsmål. Partners Bolån sjekker din økonomi mot forskjellige bankers betingelser, og viser deg banker du kan velge mellom. Fortsatt anonymt, helt til du velger å sende søknaden til en bank.

Sånn! Nå har du spart litt arbeid og mange penger. Ganske enkelt.

Velkommen til et bedre boliglån med Partners Bolån! Kom i gang

.button { display: inline-block; padding: 0; font-size: 18px; line-height: 24px; font-weight: 600; border-bottom: solid 2px rgb(0, 97, 161); color: rgb(0, 97, 161); margin-bottom: 20px; } .button:hover { color: rgb(0, 97, 161); } .iframe-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; width: 100%; height: auto; overflow: hidden; margin: 0 auto; } .iframe-container iframe { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; border: none; }