SATTE PRISREKORD I JULI

Partners Eiendomsmegling på Gjøvik har hatt rekordomsetning i juli, og solgte nylig prisrekord denne måneden da de solgte en bolig til 11 millioner kroner, i følge Oppland Arbeiderblad. – Vi har aldri solgt så mange eiendommer i juli som i år, forteller Runi Bjerke i Partners Eiendomsmegling. (Fra Oppland Arbeiderblad)

Faksimile Oppland Arbeiderblad 11. august 2020

Travel sommer
Runi Bjerke har aldri hatt en så travel sommer noen gang, og så langt har de solgt tre ganger så mange boliger i sommermånedene sammenliknet med fjoråret.

– Vi satte også nylig prisrekord ved å selge Gjøviks dyreste bolig noensinne : 11 millioner kroner, sier hun.

– Gjøvik er attraktivt marked
– Når det selges dyrere objekter gir det en positiv signaleffekt i markedet, og det betyr jo at Gjøvik er et attraktivt sted å bo. Selv om vi har sett en del økning i salg av dyrere bruktboliger er det fortsatt overkommelige priser for en bolig i Gjøvikområdet. Snittprisen ligger på rundt 3-3,5 millioner, sier megleren.

Du kan lese hele saken her (krever + abonnement)