Skal selge Gjøviks råeste bolig

Boligprisstatistikken ble sluppet i går, og Partners Eiendomsmegling på Gjøvik kunne melde om god aktivitet i markedet. Nå har de fått noe som kan omtales som Gjøviks råeste enebolig inn i porteføljen: – Denne ligger i toppsjiktet når det gjelder boliger i området, og det finnes folk som ser etter slike objekter, sier eiendomsmegler Runi Bjerke.

Allrommet i huset har store vindusflater og er meget pent innredet. Foto: Per Mellbye

[sakset fra Oppland Arbeiderblad]

Er dette Gjøviks råeste enebolig? Den nyoppførte arkitekttegnete eneboligen i nordbyen på Gjøvik, ligger ute til 16 millioner kroner, og har i følge annonsen høy standard og gir en følelse av skikkelig luksus.

– Det er ikke mange slike boliger i Gjøvik, forteller Bjerke. – Så dette er en «one of a kind»-mulighet. For eksempel har man i allrommet store vindusflater som gir fantastisk utsikt til Mjøsa, sier hun.

Her kan du lese flere detaljer om boligen.

God aktivitet i markedet

Runi Bjerke forteller til OA at det er god aktivitet i markedet rundt Mjøsa om dagen. – Vi har masse folk på visninger om dagen. Et eksempel er en bolig i Nordbyen der vi hadde 38 kjøpere på visning. Den ble solgt etter en heftig budrunde og til 1,1 millioner over takst. Senest i dag hadde jeg 23 kjøpere på visning på en bolig i Mårveien i Hunndalen, så det er absolutt selgers marked om dagen, sier Runi Bjerke.

Selv om det ikke er like mange kjøpere til en bolig som dette, er Runi Bjerke sikker på at den vil bli solgt.  – Vi finner folk i Gjøvik som har både penger og lyst til å handle når det er snakk om den rette boligen, sier Bjerke.

Runi Bjerke

Runi Bjerke forteller til OA at det er god aktivitet i markedet rundt Mjøsa om dagen.
– Vi har masse folk på visninger om dagen. Et eksempel er en bolig i Nordbyen der vi hadde 38 kjøpere på visning. Den ble solgt etter en heftig budrunde og til 1,1 millioner over takst. Senest i dag hadde jeg 23 kjøpere på visning på en bolig i Mårveien i Hunndalen, så det er absolutt selgers marked om dagen, sier Runi Bjerke.

Selv om det ikke er like mange kjøpere til en bolig som dette, er Runi Bjerke sikker på at den vil bli solgt.  – Vi finner folk i Gjøvik som har både penger og lyst til å handle når det er snakk om den rette boligen, sier Bjerke.


For hele artikkelen i OA, klikk her (for abonnenter).