Partners Eiendomsmegling åpner nytt kontor og satser i Moelv

Partners Eiendomsmegling har åpnet et nytt kontor i Moelv. Dette kommer som en del av deres strategi i Mjøsregionen. De har allerede etablert seg i nærliggende områder, og åpningen av kontoret i Moelv vil gi dem en sterk tilstedeværelse i regionen.

Linda Rogne skal sammen med Ida Sommerfelt Hjelmtvedt bli det dominerende meglerkontoret i området. Med avdelingskontor på Gjøvik, og filialer på Hamar, Raufoss Dokka og Lena, teller Partners Eiendomsmegling nå hele seks kontor.

Viktig område for fremtiden

Rogne forklarer at det er flere grunner til at de satser på dette området og etablerer et kontor i Moelv.

 Siden Partners Eiendomsmegling allerede har filialer i nærheten, er det viktig at vi også kan åpne en filial der, slik at man har en tydelig og markant plassering i regionen. I tillegg er Moelv et område med stort potensial når det kommer til eiendomsutvikling, og vi ser mange muligheter i dette markedet, sier Rogne.

Folka er de viktigste

Det er ikke bare på grunn av at området er spennende og har mye potensial. Vel så viktig er personene som er med på laget. Med seg på teamet får de også Jøran Martinsen som daglig leder, han forklarer at åpningen av kontor i Moelv har like mye med Rognes kvaliteter å gjøre som at området har potensial.

Her ønsker vi å bygge rundt ansatte vi har tro på. Med Linda sin høye kompetanse og mangefasetterte erfaring fra Ringsaker, og ikke minst Moelv, var det helt klart naturlig å få henne med på laget, sier Martinsen.  

Linda Rogne har lang fartstid i distriktet, og har vært en av de mestselgende eiendomsmeglerne i en lengre periode fra 2007 til 2019, hvor hun jobbet for DNB Eiendom i Ringsaker. Med seg på laget får Rogne med seg Ida Sommerfelt Hjelmtvedt, som har jobbet ved filialen på Lena siden 2015.

Spennende utvikling

Området er preget av mange små og mellomstore bedrifter, og er et populært sted å bo for mange. I løpet av de siste årene har Moelv opplevd en jevn økning i boligprisene, og det er etterspørsel etter flere boliger. Det er også mange som ønsker å flytte fra de større byene til mindre steder som Moelv, noe som bidrar til å drive opp boligprisene i området.

Partners Eiendomsmegling ser derfor et stort potensial i dette markedet, og de vil jobbe hardt for å etablere seg som en av de ledende eiendomsmeglerne. Åpningen av kontoret i Moelv vil gi dem en sterk tilstedeværelse i Mjøsregionen, og de vil kunne tilby kundene sine et bredt spekter av tjenester innen eiendomsmegling.

Partners Eiendomsmegling Moelv åpnet dørene til sitt nye kontor 11. april.